Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κόβουν” Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα από το δελτίο του Mega

“Κόβουν” Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα από το δελτίο του Mega
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Πρετεντέρης, Όλγα Τρέμη, Παύλος Τσίμας, Τηλεόραση,

Γκρεμοτσακίζεται το Mega εξαιτίας της μνημονιακής προπαγάνδας που ασκεί από το 2010 και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το μέλλον του σταθμού.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Στο Καρφί”, και νέες περικοπές στο κανάλι αποφάσισαν οι μεγαλομέτοχοι, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στα βαριά έξοδα, ειδικά μετά την πτώση της διαφήμισης και την κατάπτωση των ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με μια πηγή, καταργείται το μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε η Λίζα Δουκακάρου. Λίαν συντόμως καταργείται και το δελτίο ειδήσεων των 8, που παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη μαζί με τους σχολιαστές Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσίμα.

Εμείς, αυτό που ακούσαμε, είναι ότι η Όλγα Τρέμη πάει σπίτι της, αναζητούν κάποιο άλλο πρόσωπο να λέει τις ειδήσεις και οι κύριοι Πρετεντέρης και Τσίμας περιορίζονται σε βαθμό εξαφάνισης.

Επίσης αυτό που μας είπαν είναι, ότι ενώ πλέον το λένε ανοιχτά μέσα στο Mega ότι για την κακοδαιμονία τους ευθύνεται η μνημονιακή τους γραμμή, σε βαθμό που το δελτίο έχει γίνει αντιπαθητικό στον κόσμο, οι σχολιαστές δε έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία, ωστόσο δεν ξέρουν τι να κάνουν… Έχει μπλοκάρει στην κυριολεξία το σύστημα.

Οπότε, μια σκέψη είναι, να τους εξαφανίσουν όλους αυτούς, που είναι ταυτισμένοι με τα μνημόνια, να περάσει καιρός να ξεχαστεί το πράγμα και ύστερα βλέπουν.

Σχετικά άρθρα