Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Διαμάντια και Έρωτας” έρχεται στο Mega

“Διαμάντια και Έρωτας” έρχεται στο Mega
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Τηλεόραση,

Η νέα δραματική σειρά, «Διαμάντια και Έρωτας», έρχεται στο Mega.

Μια ιστορία μυστηρίου που εκτυλίσσεται στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Καταιγιστική δράση, αστυνομική πλοκή και αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη, σε μία σειρά που κόβει την ανάσα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι γνωστοί στο ελληνικό κοινό: Engin Akyrek (από τη «Φατμαγκιούλ») και Tuba Büyüküstün (από το «Ένα αστέρι γεννιέται»).

Ο αστυνόμος Ομέρ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του Σιμπέλ. Η πανέμορφη Ελίφ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Οι δρόμοι του Ομέρ και της Ελίφ θα διασταυρωθούν με τον πιο τραγικό τρόπο, όταν ο πλούσιος πατέρας της Ελίφ θα βρεθεί δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, ενώ στο διπλανό κάθισμα είναι νεκρή και η αρραβωνιαστικιά του Ομέρ, η Σιμπέλ. Πώς βρέθηκαν μαζί τα θύματα, ποιος τους σκότωσε και γιατί; Ένα ανατρεπτικό κουβάρι αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται για την Ελίφ που θα αναθεωρήσει για πολλά πράγματα στη ζωή της. Ξέπλυμα χρήματος, παράνομα διαμάντια, η χρεωκοπία της οικογένειάς της και η απαγωγή ενός πολύ δικού της ανθρώπου θα την αναγκάσουν να συνεργαστεί με τον μοναδικό άνθρωπο που φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στις έρευνες, αλλά και πάντα δίπλα της, τον Ομέρ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Tuba Bykstn (Ελίφ Ντενιζέρ), Engin Akyrek (Ομέρ Ντεμίρ), Nebahat ehre (Ζερίν Ντενιζέρ), Erkan Can (Ταγιάρ), Saygin Soysal (Μετίν), Tuvana Trkay (Μπαχάρ), Burak Tamdoan (Χουσεΐν), Bestemsu zdemir (Νιλουφέρ Ντενιζέρ), Emre Kizilirmak (Λεβέντ), Bedia Ener (Φατμά), Selin Ortali (Σιμπέλ Αντατς), Hazal Tresan (Ασλί Ντενιζέρ), Ali Yren (Μερτ), Ilkin Tfeki (Πελίν), Tansu Taanlar (Αρντά), ο Ayta Arman (Αχμέτ) και η Gler kten (Ελβάν)

Σενάριο: Sema Ergenekon, Eylem Canpolat

Σκηνοθεσία: Ahmet Katiksiz

Παραγωγή: Ay Yapim

Σχετικά άρθρα