Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

MEGA: Δείτε με ποιες ξένες σειρές θα μας κρατάει συντροφιά τον Ιούλιο

MEGA: Δείτε με ποιες ξένες σειρές θα μας κρατάει συντροφιά τον Ιούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Τηλεόραση, Φωτογραφίες,

Με τέσσερις νέες ξένες σειρές το MEGA θα μας καθηλώσει στους καναπέδες μας! Ο μήνας που θα κάνουν πρεμιέρα είναι ο Ιούλιος.

Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

THE CLIENT LIST

Καλλίγραμμη μητέρα δύο παιδιών αναζητά εργασία για να ξεχρεώσει δάνεια και πιστωτικές κάρτες, όταν ο άντρας της την παρατά.

Η ανάγκη είναι λοιπόν που σπρώχνει την Ράιλι Παρκς να ξεκινήσει δουλειά σ’ ένα σπα της επαρχίας του Τέξας, όπου ζει. Σύντομα θα ανακαλύψει από έμπειρες συναδέλφους ότι τα «εξτραδάκια» μπορούν να τις προσφέρουν περισσότερα χρήματα.

Ανάμεσα σε αιθέρια έλαια, αιθέριες υπάρξεις και σέξι εσώρουχα η Ράιλι παλεύει με τα ηθικά διλήμματα, την διπλή ζωή που ζει αλλά και …τον νόμο.

Κοινωνική σειρά αμερικανικής παραγωγής

Παίζουν: Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (Ράιλι Παρκς), Λορέτα Ντιβάιν (Τζόρτζια Κάμινγκς), Σίμπιλ Σέπερντ (Λινέτ Μοντγκόμερι), Κόλιν Εγκλσφιλντ (‘Εβαν Παρκς)

The-Client-List

COMMUNITY

Μια παρέα από «losers» σε ένα κολέγιο της κακιάς ώρας.

Ο Τζεφ είναι δικηγόρος… σχεδόν. Εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία χωρίς όμως να έχει αναγνωρισμένο δίπλωμα. Για να μπορέσει να κρατήσει τη δουλειά του, πρέπει να πάρει το χαρτί κι έτσι αναγκάζεται να γραφτεί σε ένα κοινοτικό πανεπιστήμιο. Την πρώτη μέρα, θα συναντήσει την Μπρίτα, μια όμορφη ακτιβίστρια και προκειμένου να την «ρίξει», φτιάχνει μια εντελώς αμφιλεγόμενη ομάδα μελέτης ισπανικών, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τη γλώσσα. Ανάμεσά τους είναι ένας Ιρακινός που θέλει να γίνει σκηνοθέτης, μια χωρισμένη νοικοκυρά και ένας 60άρης επιχειρηματίας, τον οποίον υποδύεται ο ξεκαρδιστικός Τσέβι Τσέις.

Η πιο εφευρετική κωμωδία όπου κάθε επεισόδιο είναι θεματικό και αποτελεί μια εμπειρία που… θα σ’ αφήσει αδιάβαστο.

Πρωταγωνιστούν: Τζόελ Μακχείλ (Τζεφ), Τζίλιαν Τζέικομπς (Μπρίτα), Ιβέτ Νικόλ Μπράουν (Σίρλεϊ), Ντάνι Πούντι (Αμπέντ), Άλισον Μπρι (Άννι), Τσέβι Τσέις (Πιρς), Ντόναλντ Γκλόβερ (Τρόι), Κεν Τζέονγκ (σενιόρ Τσανγκ)

Σενάριο: Νταν Χάρμον

Σκηνοθεσία: Άντονι & Τζο Ρούσο

Community_Show

THE BIG C

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ακολουθούμε ανόητους κανόνες.

Η Λόρα Λίνεϊ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α’ γυναικείου ρόλου το 2011 και βραβείο ΕMMY Α’ γυναικείου ρόλου το 2013 για τον ρόλο της ως Κάθι, στη δραματική σειρά «The Big C», που κάνει πρεμιέρα στο Mega την Τρίτη 1 Ιουλίου στις 00:30.

H σειρά ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης μουσικής- κωμικής σειράς το 2010 και υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ καλύτερης σειράς το 2012.

Η Κάθι είναι μια συγκαταβατική και καλόβολη σύζυγος, μητέρα, δασκάλα που ζει μια απλή ζωή σε μια μικρή πόλη. Είναι παντρεμένη με τον χαριτωμένο αλλά ανώριμο Πολ και έχει έναν γιο, τον έφηβο Άνταμ. Παράλληλα, προσπαθεί να υποστηρίζει τον εκ πεποιθήσεως άστεγο αδερφό της, Σον.

Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν θα διαπιστώσει, πως ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την ίδια. Όταν της ανακοινώνεται ότι πάσχει από καρκίνο, όχι μόνο δεν την παίρνει από κάτω, αλλά αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της, όπως ακριβώς επιθυμεί.

Κρατώντας αρχικά, την ασθένειά της μυστική απ’ όλους, αποφασίζει να διώξει τον άντρα της από το σπίτι, να κόψει τον αέρα στον άτακτο γιο της, να γίνει επιτέλους φίλη με την περίεργη γειτόνισσα αλλά και να αγοράσει ένα ακριβό σπορ αμάξι.

Το χιούμορ και ο κυνισμός μπερδεύονται με το προσωπικό δράμα δημιουργώντας μια εξαιρετική γλυκόπικρη κωμωδία για τη ζωή και το τι τελικά αξίζει σε αυτήν.

Πρωταγωνιστούν: Λόρα Λίνεϊ (Κάθι Τζέιμισον), Όλιβερ Πλατ (Πολ Τζέιμισον), Γκάμπριελ Μπάσο (Άνταμ Τζέιμισον), Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ (Σον Τόλκεϊ)

Σενάριο: Μπιλ Γκόντον

Σκηνοθεσία: Νταρλίν Χαντ

theBigC

UNFORGETTABLE

«Υπερμνήμη». Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ιδιαιτερότητα της ντετέκτιβ Κάρι, η οποία και να θέλει δεν μπορεί να ξεχάσει τίποτα απολύτως. Θυμάται τα πάντα με όλες τις λεπτομέρειες. Ημερομηνίες, φάτσες ακόμα και τι φορούσε κάποιος πριν πέντε χρόνια μια συγκεκριμένη ημέρα. Το μόνο που δεν μπορεί να θυμηθεί είναι οι λεπτομέρειες από την ημέρα που η αδερφή της δολοφονήθηκε. Υπερβολικό; Κι όμως γίνεται.

Μετά από καιρό απουσίας από το σώμα, η ντεντέκτιβ «Δε Ξεχνώ Τίποτα», αποφασίζει να γυρίσει. Εννοείται πως εκεί συναντά τον πρώην εραστή της, τον μαχητικό ντετέκτιβ Αλ Μπέρνς (Ντίλαν Γουάλς), ο οποίος φορτίζει λίγο ακόμη την ατμόσφαιρα με την παρουσία του. Μπαίνει στην ομάδα του με σκοπό την εξιχνίαση ανθρωποκτονιών, με προτεραιότητα αυτόν της αδερφής της. Το μόνο που έχει να κάνει λοιπόν, είναι αυτό που δεν μπορεί, να ανακαλέσει τις λεπτομέρειες από την ημέρα που η αδελφή της δολοφονήθηκε.

Ζόρικα τα πράγματα…

Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής

Παίζουν: Πόπι Μοντγκόμερι (Κάρι Γουέλς), Ντίλαν Γουόλς (Αλ Μπερνς), Μάικλ Γκαστόν (Μάικ Κοστέλο), Κέβιν Ράνκιν (Ρόε Σόντερς)

Unforgettable

Σχετικά άρθρα