Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Στραβελάκη στον Real Fm – Ποιον έφερε ο Χατζηνικολάου

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Στραβελάκη στον Real Fm – Ποιον έφερε ο Χατζηνικολάου

Πλούσιο, δυναμικό και ψύχραιμο, έρχεται από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFM 97.8, από τις 14.00 έως τις 16.00, με παρουσιαστή τον Ακη Παυλόπουλο που παίρνει τη θέση του Νίκου Στραβελάκη που αποχώρησε από το σταθμό.

Μαζί με τον πεπειραμένο παρουσιαστή θα είναι η Ελισάβετ Σαλαμάρα, ενώ την αρχισυνταξία και τον συντονισμό θα έχει η Ερη Πανάγου.

Στο ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFM 97,8, όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του ομίλου Real θα δίνει ρεπορτάζ και θα μεταφέρει πληροφορίες για όλα όσα συμβαίνουν στην Κοινωνία και για τις εξελίξεις στον πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και αθλητικό χώρο.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Ακη Παυλόπουλο θα έχει ρεπορτάζ από ολόκληρη την Ελλάδα και τη διεθνή επικαιρότητα, αναλύσεις, συνεντεύξεις, σχόλια ενώ θα φιλοξενούνται και τα πρόσωπα της ημέρας. Παράλληλα, το δελτίο ειδήσεων θα δίνει στους ακροατές χρηστικές πληροφορίες για το Χρηματιστήριο, τον καιρό την κίνηση στους δρόμους, καθώς και την ατζέντα των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Από Δευτέρα, 14.00 – 16.00, το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFM97,8 με τον Ακη Παυλόπουλο

Σχετικά άρθρα