Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Όταν υπάρχει πολιτική βούληση όλα είναι εφικτά (βίντεο)

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Όταν υπάρχει πολιτική βούληση όλα είναι εφικτά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις έξι τηλεοπτικές άδειες σε δήλωση του στο περιστύλιο της Βουλής.

“Το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα θα κάνει τα απαραίτητα βήματα για το μέλλον. Όταν υπάρχει η πολιτική βούληση όλα είναι εφικτά” ανέφερε προσθέτοντας ότι πρόκειται για θετικές εξελίξεις.

“Το ΕΣΡ έχει οργανώσει μια άρτια διαδικασία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πολύ γρήγορα θα περάσουμε σε μια φάση όπου και το τηλεοπτικό τοπίο θα είναι ρυθμισμένο και παράλληλα με τις προοπτικές της αύξησης της διαφημιστικής αγοράς, με βάση και τον ισχύοντα νόμο θα έχουμε αύξηση των θέσεων εργασίας στην τηλεόραση”.

“Το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα θα ξεκινήσει να κάνει τα απαραίτητα βήματα για το μέλλον που αφορούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και η εγρήγορση και η ετοιμότητα από τις ρυθμιστικές αρχές όλα είναι εφικτά”.

Σχετικά άρθρα