Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή εργαζομένων του Mega: To κανάλι οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο -Μας εξαπατήσατε

Οργή εργαζομένων του Mega: To κανάλι οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο -Μας εξαπατήσατε
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Τηλεόραση,

Τη κανονική ροή της μετάδοσης του προγράμματος διέκοψαν οι εργαζόμενοι του MEGA μεταδίδοντας τηλεοπτικό μήνυμα σχετικά με τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκονται.

Οι εργαζόμενοι του «Μεγάλου Καναλιού» επισημαίνουν ότι «αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Μπορεί να εκπέμπει μέχρι τα τέλη Φλεβάρη

Το Mega έχει τη δυνατότητα, να εκπέμπει, ως το τέλος του Φεβρουαρίου, καθώς, όπως ορίζει ο νόμος 4339/2015, όποιος σταθμός δεν συμμετάσχει στη αδειοδοτική διαδικασία, μπορεί να μεταδίδει σήμα έως και τρεις μήνες από την προκήρυξη των αδειών, η οποία έγινε στις 27 Δεκεμβρίου 2017.

Σχετικά άρθρα