Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μεγάλο “μυστικό” που αποκάλυψε η Αθηναΐς Νέγκα: Ο λόγος που …χόντρυνα

Το μεγάλο “μυστικό” που αποκάλυψε η  Αθηναΐς Νέγκα: Ο λόγος που …χόντρυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εγκυμοσύνη,

H Αθηναΐς Νέγκα διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη, η οποία είναι και προχωρημένη και το αποκάλυψε μέσω της στήλης της, στα Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε, βρίσκεται στον όγδοο μήνα, ωστόσο, θέλησε να το κρατήσει μυστικό και να το αποκαλύψει λίγο πριν γεννήσει, κάνοντας το δικό της πείραμα.

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα», έγραψε.

Συνέχισε, αποκαλύπτοντας: «Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

Σχετικά άρθρα