Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χοντρό “φάουλ” από τον “αριστερό” Μαντά – Κάνει προεκλογικό αγώνα στον απεργοσπαστικό ΣΚΑΪ

Χοντρό “φάουλ” από τον “αριστερό” Μαντά – Κάνει προεκλογικό αγώνα στον απεργοσπαστικό ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Εκλογές Δικηγορικών Συλλόγων, ΕΣΗΕΑ, Θεόδωρος Μαντάς, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,

Με το δικηγορικό κόσμο να έχει μπει στον αστερισμό της κάλπης, οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έχουν ήδη αρχίσει τις εμφανίσεις τους στα Μέσα.

Ο Θεόδωρος Μαντάς, θα είναι ένας από τους υποψηφίους που προσδοκούν στην εκλογή τους στο ΔΣΑ στις 26 και 27 Νοεμβρίου, με τον γνωστό ποινικολόγο, όπως μαθαίνει το TRIBUNE, να επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά την υπεράσπιση της Ηριάννας, αφήνοντας να εννοηθεί στους δικηγορικούς κύκλους πως κατεβαίνει με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι τέτοιο ωστόσο όπως πληροφορούμαστε δεν ισχύει, δεδομένου ότι το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει άλλη υποψηφιότητα με ένα ευρύ ψηφοδέλτιο, μακριά από κομματικά στεγανά.

Το πρώτο “φάουλ” πάντως από την πλευρά του Θεόδωρου Μαντά ήδη έγινε το πρωί της Τρίτης.

Να επικαλείσαι την Αριστερά και να βγαίνεις στην τηλεόραση για να κάνεις προεκλογικό αγώνα στο απεργοσπαστικό δελτίο του ΣΚΑΪ, εν μέσω 48ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ, το λες και αναντίστοιχο με την αριστερή ιδεολογία…

Σχετικά άρθρα