Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι λέει ο ΔΟΛ για την επόμενη ημέρα και την απαρχή νέας εποχής

Τι λέει ο ΔΟΛ για την επόμενη ημέρα και την απαρχή νέας εποχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Δημοσιογράφοι,

Τέλος εποχής για τους εργαζόμενους του ΔΟΛ αφού άδειασαν γραφεία και παρέδωσαν κάρτες εισόδου. Από την Τετάρτη δεν λειτουργούν οι ιστοσελίδες του Βήματος και των Νέων, καθώς η νέα διοίκηση αναστέλλει τη λειτουργία του οργανισμού για μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση της εταιρείας ενώ την Πέμπτη κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος των «Νέων».

Στο πρωτοσέλιδό τους την Πέμπτη τα Νέα αναφέρουν τα εξής:

«Μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για «Τα Νέα», «Το Βήμα» και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα