Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας για την παραλίγο… φυλάκισή του

Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας για την παραλίγο… φυλάκισή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αυτόφωρο, Γιώργος Λιάγκας, Δικαιοσύνη, Ραδιόφωνο,

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά, μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εναντίον του η Αθηναΐς Νέγκα, επειδή την αποκάλεσε “νεκρόφιλη”.

“Κάνω 25 χρόνια ραδιόφωνο και κάνω χιουμοριστικές εκπομπές και μόνο! Ζήταγα από τους επιχειρηματίες να μου δώσουν μια πολιτική εκπομπή αλλά δεν μου δίνουν! Κάνω χιουμοριστική εκπομπή, επιτυχημένη, αποτυχημένη θα φανεί στο χειροκρότημα!”, είπε ο Γ. Λιάγκας στην αρχή της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΛΑΜΨΗ 92,3”, το πρωί της Πέμπτης.

Μάλιστα την Τετάρτη, ο γνωστός παρουσιαστής δεν πήγε στην ραδιοφωνική του εκπομπή, διότι στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης κατατέθηκε η μήνυση από την Αθηναΐδα Νέγκα και η αστυνομία αναζητούσε τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Χθες είχα μια δουλίτσα εκτός Αθηνών, πήγα έφαγα ψαράκι, γύρισα και το βράδυ έφαγα πίτσα» είπε σήμερα ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πλάκα στην Αντωνία Καλλιμούκου και της είπε:

“Παραλίγο να πάω φυλακή εξαιτίας σου”.

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής, όταν η Αντωνία Καλλιμούκου του είπε “έβγαλα το φρύδι μου πώς σου φαίνομαι;”, εκείνος της απάντησε:

“Είναι πεθαμενί το φρύδι σου… αλλά μην μου κάνεις μήνυση!”, ενώ λίγο αργότερα έπαιξε στην εκπομπή το τραγούδι “Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε” και ο Γιώργος Λιάγκας τραγουδούσε…

Λίγο αργότερα έγινε ο παρακάτω διάλογος με τον συνεργάτη του στον αέρα:

«Κι επιτρέψτε μου να πω καλημέρα, επειδή τυχαία τώρα στη γωνία τον είδα, ήταν ένας οδηγός νεκροφόρας και μου έκανε έτσι, μου γέλασε κτλ. Καλημέρα, γιατί καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!» είπε ο Λιάγκας.

«Ο οδηγός σε χαιρέτησε…;»

«Ναι, ο νεκρός ήταν λίγο δύσκολο…»

Στο τέλος και λίγο πριν το κλείσιμο, ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για το θέμα:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για την παρεξήγηση που θεωρώ ότι δημιουργήθηκε… Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είδα ότι την ίδια πλάκα που κάναμε εμείς προχθές ανεπιτυχώς το τονίζω, την έκαναν και τα παιδιά εχθές στην εκπομπή τους… επειδή η Αθηναΐδα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα αλλά έχει αυτό το gothic ρε παιδί μου, που μας οδήγησε και να κάνουμε αυτή την πλάκα που την έθιξε… Λοιπόν χαίρομαι πάρα πολύ που είδα ότι έκαναν κι ίδιοι την ίδια πλάκα εχθές… Κάποια στιγμή είδαν ένα κοριτσάκι από μια ταινία θρίλερ με το μαλλί αυτό που βγήκε από έναν τάφο, και της λέει ο Βαγγέλης Περρής ”και εσύ αν είχες το μαλλί λίγο μπροστά θα μπορούσες να ήσουν έτσι”… δηλαδή αυτοσαρκάστηκαν με αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί απέδειξαν ότι έχουνε χιούμορ. Αυτά. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό που συνέβη. Από εμένα τουλάχιστον τελειώνει εδώ το θέμα, δεν θα ξανααναφερθώ και στο συγκεκριμένο θέμα. Καλή επιτυχία και στην εκπομπή, όλες οι εκπομπές να πάνε καλά για να έχουν οι άνθρωποι δουλειά».

Σχετικά άρθρα