Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Eurovision: Νίκησε η Σουηδία – πάτωσε η Ελλάδα (βίντεο)

Eurovision: Νίκησε η Σουηδία – πάτωσε η Ελλάδα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurovision, Eurovision 2015, Αυστρία, Βίντεο, Σουηδία,

Η Σουηδία και ο Μανς Ζελμερλόου με το τραγούδι Heroes αναδείχθηκαν νικητές του 60ού διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία.

Η Ελλάδα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση με την Μαρία Έλενα Κυριάκου, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει παραπάνω από την 19η θέση.

Η Κύπρος με τον Γιάννη Καραγιάννη και το One thing I should have done έμεινε στην 22η θέση.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Ο ανταγωνισμός Δύσης – Ρωσίας έκανε την εμφάνισή του και στη Eurovision, με τη Ρωσίδα τραγουδίστρια να ακούει ακόμα και αποδοκιμασίες.

Ο Μανς Ζέλμερλοου και η ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό βίντεο με εφέ που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision.

Ένα τραγούδι για το bullying πήρε την πρωτιά στη Eurovision

Τρεις χώρες «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρωτιά στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Τα μεγάλα φαβορί Ρωσία, Σουηδία και Ιταλία πάλεψαν για την πρώτη θέση και τελικά το προβάδισμα πήρε ο Σουηδός Μανς Ζελμερλόου και το «Heroes». Ένα τραγούδι που μιλούσε για το πιο επίκαιρο θέμα της εποχής, το bullying. Έτσι ο 61ος διαγωνισμός της διοργάνωσης θα μεταφερθεί στη Σουηδία.

Το τραγούδι της Σουηδίας συγκέντρωσε 365 βαθμούς έναντι 303 βαθμών που συγκέντρωσε το τραγούδι της Ρωσίας A Million Voices, με ερμηνεύτρια την Πωλίνα Γκαγκάριν. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ιταλία με τους Il Volo που ερμήνευσαν το τραγούδι «Grande Amore».

Η Ελλάδα με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το One Last Breath κατέλαβε την 19η θέση με 23 βαθμούς. Στην Ελλάδα έδωσαν 10 βαθμούς η Αλβανία, 5 η Αρμενία και 8 βαθμούς η Κύπρος.

Η Κύπρος με το One Thing I Should Have Done και ερμηνευτή τον Γιάννη Καραγιάννη κατατάχθηκε 22η, με 11 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα