Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μοναδικός δονητής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων που αφήνει… υποσχέσεις

Μοναδικός δονητής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων που αφήνει… υποσχέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δονητής,

Ένας δονητής διακοσμημένος με δύο χιλιάδες σπάνια πετράδια, διαμάντια και ζαφείρια, μπορεί να… γίνει δικός σας, εφόσον είστε διατεθειμένοι να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δαπανήσετε κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Για να κατασκευαστεί το πιο ακριβό ερωτικό παιχνίδι στον κόσμο χρειάστηκαν 15 χρόνια, όπως αναφέρει ο Αυστραλός σχεδιαστής κοσμημάτων Κόλιν Μπερν. Ο κοσμηματοπώλης από τη χώρα των καγκουρό είχε την ιδέα να δημιουργήσει το δονητή «Pearl Royale», που προσφέρει , όπως υποστηρίζει, μία «βασιλική εμπειρία».

Ο δονητής ζυγίζει μισό κιλό και μοιάζει με σκήπτρο! «Η ιδέα μου ήταν να δημιουργήσω κάτι που να δείχνει την αξία των ανθρώπων στο σεξ», δηλώνει ο Κόλιν Μπέρνς στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post» και προσθέτει: «Οι άνθρωποι δαπανούν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν μία Maserati. Θα πληρώσουν όμως για κάτι τέτοιο;».

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι ο βασιλικός… δονητής είναι διακοσμημένος με πολύτιμους λίθους οι οποίοι είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένοι, έτσι ώστε να μην τραυματίζουν τα γεννητικά όργανα. Τον καιρό αυτό ο Αυστραλός κοσμηματοπώλης «οργώνει» τις ΗΠΑ αναζητώντας μία γκαλερί που θα εκθέσει το δημιούργημά του.

Σχετικά άρθρα