Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έτσι μπορείτε να αυξήσετε το μισθό σας – Τι έδειξε έρευνα

Έτσι μπορείτε να αυξήσετε το μισθό σας – Τι έδειξε έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργασία, Έρευνα, Μισθοί, Ύπνος,

Αν κάποιος θέλει να αυξήσει τον ετήσιο μισθό του κατά 5% τουλάχιστον, θα πρέπει σύμφωνα με τους επιστήμονες να κοιμάται μια ώρα περισσότερο μέσα στην εβδομάδα.

Καταλυτικός ο ύπνος

Έρευνα των επιστημόνων από το Wlliams College της Μασαχουσέτης και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ύπνος είναι καταλυτικός σε ότι αφορά τον μισθό.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Mail» οι περισσότεροι επιστήμονες να επικεντρώνουν την έρευνά τους στον τρόπο με τον οποίο η ποσότητα και η ποιότητα του ύπνου έχει αντίκτυπο στην υγεία μας, αλλά υπήρξαν και κάποιοι ερευνητές οι οποίοι προτίμησαν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους οι ώρες που περνάμε στα χέρια του Μορφέα επηρεάζουν τον… μισθό μας.

Οι Αμερικανοί επιστήμονες λοιπόν διαπίστωσαν πως, σε χώρες όπου η μέρα είναι μικρότερη από την νύχτα, οι άνθρωποι κοιμούνται περισσότερες ώρες και επίσης κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Για τους εργασιομανείς, η έρευνα δεν είναι ενθαρρυντική.

Η κατηγορία αυτή των εργαζομένων πιστεύει πως, αν ξυπνήσει νωρίτερα από τους άλλους, θα είναι πιο αποδοτικοί όταν φθάσουν στο γραφείο. Λάθος, λέει η ειδικός Τζέφρι Σράντερ, επισημαίνοντας πως, κατά την διάρκεια της δουλειάς, όσοι είχαν ευχαριστηθεί τον ύπνο, ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Σχετικά άρθρα