Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο βιβλίο για την υποτιθέμενη απόδραση του Χίτλερ στη Νότια Αμερική

Νέο βιβλίο για την υποτιθέμενη απόδραση του Χίτλερ στη Νότια Αμερική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδόλφος Χίτλερ, Αργεντινή, Βραζιλία,

Η παλιά θεωρία συνωμοσίας ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945 στο Βερολίνο, λίγο πριν η γερμανική πρωτεύουσα πέσει στους Σοβιετικούς, αλλά ότι διέφυγε στη Λατινική Αμερική, όπου και έζησε μέχρι τα βαθιά του γεράματα, ήρθε για μια ακόμη φορά στην επικαιρότητα εξαιτίας του βιβλίου «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία: Η ζωή και ο θάνατός του».

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Simoni Renee Guerreiro Dias, ο ηλικιωμένος κύριος -δεξιά στη φωτογραφία- είναι ο Χίτλερ ο οποίος έζησε ελεύθερος μέχρι το 1984.

Στο βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ κατάφερε να φθάσει ως την Αργεντινή και στη συνέχεια στην Παραγουάη, πριν εγκατασταθεί στην πολιτεία του Μάτο Γκρόσο όπου και επιδόθηκε σε ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού, με ένα χάρτη που του είχαν δώσει οι σύμμαχοί του από το Βατικανό!

Η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι οι κάτοικοι στην μικρή πόλη Nossa Senhora do Livramento τον ήξεραν ως τον γέρο Γερμανό.

hitler1

Μάλιστα υποστηρίζει ότι στη φωτογραφία, η οποία -σύμφωνα με την ίδια- τραβήχτηκε δύο χρόνια πριν από τον θάνατό του, ποζάρει αγκαλιά με την σύντροφό του Cutinga, γεγονός το οποίο -σύμφωνα με τη θεωρία της συγγραφέως- έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πεποιθήσεις του περί άριας φυλής.

hitler_map

“Γκρίζος Λύκος: Η απόδραση του Αδόλφου”

Το προηγούμενο βιβλίο που ασχολήθηκε με το ίδιο θέμα είχε τίτλο “Γκρίζος Λύκος: Η απόδραση του Αδόλφου” και είχε κυκλοφορήσει το 2011. Ωστόσο, οι συγγραφείς του “Γκρίζου Λύκου” Gerrard Williams και Simon Dunstan έχουν εντελώς άλλη θεωρία.

Κατ’ αυτούς ο ηγέτης των Ναζί κατάφερε και απέδρασε με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν στην Αργεντινή, όπου απέκτησαν δύο κόρες, ζώντας σε ασφάλεια υπό την προστασία του φιλοναζιστικού καθεστώτος. Ο Χίτλερ πέθανε το 1962 σε ηλικία 73 ετών.

Μια μυθολογία που πουλάει

Εάν κάποιος κάνει τον κόπο και ψάξει στο διαδίκτυο θα βρει αμέτρητες θεωρίες σχετικά με την απόδραση και επιβίωση του Χίτλερ στη Νότια Αμερική. Κατά καιρούς όλο και κάποιος θα γράψει ένα βιβλίο για να τροφοδοτήσει το θέμα, που είναι οπωσδήποτε εμπορικό και στα ράφια των βιβλιοπωλείων φιγουράρει δίπλα στις θεωρίες για εξωγήινους και μυστικές οργανώσεις.

books Ορισμένα από τα σχετικά με το θέμα βιβλία που βρήκαμε σε μια τυχαία αναζήτηση στο Amazon

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο twitter

Σχετικά άρθρα