Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρνήθηκε να παραλάβει το έπαθλο των 500 ευρώ ο Νίκος Ρωμανός

Αρνήθηκε να παραλάβει το έπαθλο των 500 ευρώ ο Νίκος Ρωμανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Ρωμανός, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Πυρήνες της Φωτιάς, Τρομοκρατία, Φυλακές Αυλώνα, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Αρνήθηκε να παραλάβει τον έπαινο και το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ ο Νίκος Ρωμανός, φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και προφυλακισμένος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας από τους τέσσερις κρατούμενους που πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά δεν δέχθηκε το έπαθλο, επικαλούμενος ιδεολογικούς λόγους.

«Διαμήνυσε ότι δεν θα παραστεί στην απονομή που έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς αν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια θα ερχόταν σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύει» σημείωσε ο διευθυντής του Σχολείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.

«Η πολιτεία δεν κάνει διακρίσεις στα θέματα σπουδών. Είναι αξιέπαινος που ακολούθησε τις συμβουλές των δασκάλων του και εργάστηκε σκληρά για να πετύχει την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» είχε αναφέρει νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σχετικά άρθρα