Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν είναι η Αννίτα Παναρέτου η συγγραφέας της επιστολής με υπογραφή «Αννίτα Π.»

Δεν είναι η Αννίτα Παναρέτου η συγγραφέας της επιστολής με υπογραφή «Αννίτα Π.»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δημοσιογράφοι, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Νέα Δημοκρατία, Πυρκαγιά, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Το TRIBUNE ζητά συγγνώμη από τη συγγραφέα για την ατυχή αναδημοσίευση ανάρτησης, που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο, που την εμφάνιζε ως τη σύζυγο του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Η Αννίτα Παναρέτου είναι συγγραφέας και εμφανίστηκε ως η συντάκτρια «Αννίτα Π.» της επίμαχης επιστολής «Άκου να σου πώ Αλέξη», η οποία υποτίθεται ότι είχε γραφτεί από οικογενειακή φίλη της οικογένειας Φύτρου, μέλη της οποίας χάθηκαν στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Βέβαια, το ζήτημα της επιστολής πήρε διαστάσεις ώσπου αποδείχθηκε ότι η περίφημη Αννίτα Π. που συνέταξε το κείμενο ήταν η σύζυγος του σύμβουλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Μάλιστα, η συγγραφέας Αννίτα Παναρέτου, της οποία η φωτογραφία και το βιογραφικό κυκλοφόρησαν στα Μέσα προβλήθηκε στη συνέχεια και ως σύζυγος του κ. Παπαπαναγιώτου.

Η κ. Αννίτα Παναρέτου αναφέρει σχετικά:

«Με αφορμή την τραγωδία στην Ανατολική Αττική, δημοσιεύτηκε έντονη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, την οποία υπογράφει κάποια κυρία «Αννίτα Π».

»Και δηλώνω ότι:

»Δεν είμαι η «Αννίτα Π.» που συνέταξε την επιστολή προς τον πρωθυπουργό (όπως συνάγεται, η «Αννίτα Π.» είναι πιθανώς η Αννίτα Παπαπαναγιώτου).

»Δεν είμαι σύζυγος του Μ. Παπαπαναγιώτου.

»Σας παρακαλώ να συνδράμετε στην αποκατάσταση της αλήθειας, με όποιο τρόπο κρίνετε πρόσφορο.

»Σας ευχαριστώ.

»Με εκτίμηση,

»Αννίτα Π. Παναρέτου

»Συγγραφέας, Δρ.Φ.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ! Η γυναίκα του Μπ. Παπαπαναγιώτου έγραψε την επιστολή που κυκλοφόρησε ως δήθεν συγγενή της οικογένειας Φύτρου

Σχετικά άρθρα