Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζουν όλο τον πλανήτη οι αγνοούμενες Σοφία και Βασιλική – Το πρωτοσέλιδο των Times

Συγκλονίζουν όλο τον πλανήτη οι αγνοούμενες Σοφία και Βασιλική – Το πρωτοσέλιδο των Times
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δίδυμες, Πυρκαγιά, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Διεθνείς διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση των δύο δίδυμων κοριτσιών ηλικίας εννέα ετών- Σοφία και Βασιλική Φιλιππόπουλου- που αγνοούνται από την ημέρα που ξέσπασαν οι φονικές φωτιές στην Αττική. Το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Times κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τα δύο 9χρονα κορίτσια.

Όπως σημειώνεται, οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, στο Μάτι, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη πυρκαγιά ως την φονικότερη που έπληξε την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.

Τα δύο κορίτσια θεωρούνται επισήμως αγνοούμενα και το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδώσει Amber Alert.

Έκκληση για τα δίδυμα κορίτσια απευθύνει και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μετά από έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται να διαπιστώθηκε πως τα δύο κορίτσια δεν είναι αυτά που εμφανίζονται σε τηλεοπτικά πλάνα.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια.

Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το θρίλερ με τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας μετά την πυρκαγιά που σάρωσε το Μάτι ξεκίνησε όταν ο πατέρας τους που τα αναζητεί αγωνιωδώς δήλωσε πως τα αναγνώρισε σε τηλεοπτικό πλάνο τραβηγμένο στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου έφθαναν τα σκάφη που μετέφεραν κόσμο που είχε καταφύγει στη θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος αναζήτησε στον τηλεοπτικό σταθμό το συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι τα δύο κορίτσια που είδε μέσα στο σκάφος ήταν οι κόρες του. Έκτοτε άρχισε να εκτυλίσσεται ένα θρίλερ, αναφέρουν οι Times.

Σχετικά άρθρα