Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανιψιός Άννας Συνοδινού: Είχαν τη θεία μου πεταμένη δύο μέρες σε ένα ράντζο!

Ανιψιός Άννας Συνοδινού: Είχαν τη θεία μου πεταμένη δύο μέρες σε ένα ράντζο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Συνοδινού, Νοσοκομείο Σωτηρία,

Ολόκληρη την Ελλάδα συγκίνησε η περιπέτεια της Άννας Συνοδινού, που βρέθηκε να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Η ιστορία της ηθοποιού και πρώην υφυπουργού, σύμφωνα και με τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχει ως εξής: Η Άννα Συνοδινού έπειτα από μόλυνση εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία. Η 88χρονη Άννα Συνοδινού εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με σοβαρά προβλήματα υγείας, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η ηθοποιός τώρα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Ο ανιψιός της, Γιάννης, μίλησε στην Ελευθεροτυπία: «Η ηθοποιός πέρασε δύο μέρες “πεταμένη σε ράντζο” στο “Σωτηρία” και μόνο έπειτα από παρέμβασή του σε πολιτικά πρόσωπα μεταφέρθηκε σε κανονική κλίνη στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου και σήμερα αισίως χειρουργείται»….

Μάλιστα ο ανιψιός της επισημαίνει ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά από νοσηλεία της σε ιδιωτική κλινική για απορρύθμιση του διαβήτη, όπου και της τοποθετήθηκε κακής ποιότητας σωληνάκι που προκάλεσε την μόλυνση: «Τη μεταχειρίστηκαν σαν τσουβάλι! Έχει βελτιωθεί η κατάστασή της χάρη στο κρατικό νοσοκομείο!», τονίζει ο Γιάννης Συνοδινός.

Οσον αφορά στην οικονομική κατάσταση της Αννας Συνοδινού, ο ανιψιός της λέει: «Η θεία μου, παρ’ ότι λαμβάνει βουλευτική σύνταξη, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Και χρωστάει στο ΙΚΑ, όπως κι εγώ. Δεν κινδυνεύει όμως το σπίτι της. Απλώς έπεσε έξω με τις νυχτερινές νοσηλεύτριες που τη φρόντιζαν».

Σχετικά άρθρα