Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Κυλλήνη για διακοπές βρίσκεται η πριγκίπισσα του Μαρόκου

Στην Κυλλήνη για διακοπές βρίσκεται η πριγκίπισσα του Μαρόκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυλλήνη, Μαρόκο, Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκου,

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα για ακόμα μία χρονιά επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές αφού ήρθ στη χώρα μας μαζί με το γιο της, τον διάδοχο και πρίγκιπα Μουλάι Χασάν.

Προορισμός της η περιοχή της Κυλλήνης η οποία αποτελεί μία από τις αγαπημένες της περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η πριγκίπισσα ταξίδεψε από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασε με το βασιλικό τζετ περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Την γαλαζοαίματη συνοδεύουν 20 οχήματα, στα οποία επιβαίνουν άνδρες της προσωπικής της φρουράς, μπάτλερ, γυμναστές, μάγειρες και λοιπό προσωπικό.

Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του ταξιδιού της, ωστόσο συνήθως απολαμβάνει τις ομορφιές της περιοχής για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, κάνοντας βόλτες και εκδρομές.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της πριγκίπισσας του Μαρόκου και η Ηλεία συγκεκριμένα, την οποία επισκέπτεται τα τρία τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, την πρώτη χρονιά που είχαν επισκεφθεί την περιοχή, το 2015, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το βασιλικό ζεύγος είχε ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ σε μια εβδομάδα για τις διακοπές του.

Σχετικά άρθρα