Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη – Που θα βρέξει

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη – Που θα βρέξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Σχετικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες να επηρεάζουν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας την ηπειρωτική και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή. Το θερμόμετρο από 19 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι βορείων και στα νότια δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 18 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα