Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Πέντε τραυματίες

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Πέντε τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Καλλιθέα, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά,

Μία 35χρονη με εγκαύματα, σε πιο σοβαρή κατάσταση, και τέσσερις ακόμα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα 7χρονο παιδί, με αναπνευστικά προβλήματα, νοσηλεύονται στο Λαϊκό, το Παίδων και το Σωτηρία, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου μιας πολυκατοικίας 40 διαμερισμάτων επί της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα Αττικής και οι ένοικοι, προκειμένου να προστατευθούν, κατευθύνθηκαν προς τους επάνω ορόφους.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκαν από τους υπερκείμενους ορόφους οι πέντε τραυματίες, παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στο Λαϊκό νοσηλεύεται μία 35χρονη με εγκαύματα, ενώ στο Σωτηρία μεταφέρθηκαν ένας 25χρονος, μία 54χρονη και μία ηλικιωμένη γυναίκα, με αναπνευστικά προβλήματα, όπως και το 7χρονο παιδάκι, που μεταφέρθηκε στο Παίδων.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά παραμένουν άγνωστες και διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σχετικά άρθρα