Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στο Πήλιο: Πνίγηκε 30χρονος παραθεριστής

Τραγωδία στο Πήλιο: Πνίγηκε 30χρονος παραθεριστής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πήλιο, Πνιγμός,

Μία πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, όπου ένας 30χρονος άνδρας πνίγηκε μετά από μάχη με τα κύματα.

Ο άτυχος άνδρας, που ζούσε στην Καρδίτσα, έκανε διακοπές στην περιοχή με ένα φίλο του, ο οποίος μάλιστα κολυμπούσε μαζί του όταν συνέβη το μοιραίο, όμως δεν μπόρεσε να τον σώσει.

Όπως διαβάζουμε στο magnisianews.gr, όλα ξεκίνησαν στις 15.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην ακτή Πλάκα Αγ. Ιωάννη. Όπως όλες τις προηγούμενες ημέρες, μπήκαν να κολυμπήσουν και ενδεχομένως ξανοίχτηκαν. Όταν όμως επέστρεφαν στην ακτή, είχε αντίθετο κυματισμό, καθώς φυσούν άνεμοι, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν για αρκετή ώρα παλεύοντας με τα κύματα.

Μάλιστα στη διαδρομή, οι δύο φίλοι βοηθούσαν ο ένας τον άλλο, αλλά, κάποια στιγμή, ο 30χρονος, φαίνεται ότι άρχισε να πίνει νερό και ο φίλος του δεν είχε δυνάμεις να τον τραβήξει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να τον βγάλει τελικά στην ακτή, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι η παραλία της Πλάκας, παρά το γεγονός ότι είναι πολυσύχναστη δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.

Ο άτυχος 30χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από τον φίλο του, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Προανάκριση για τα αίτια του πνιγμού διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Αγ. Ιωάννη.

Σχετικά άρθρα