Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταυτοποιήθηκε ο 41χρονος που κρατούσε αγκαλιά το παιδί του και αποδοκίμασε τον Μπουτάρη

Ταυτοποιήθηκε ο 41χρονος που κρατούσε αγκαλιά το παιδί του και αποδοκίμασε τον Μπουτάρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ένας ακόμη άνδρας, για την υπόθεση του προπηλακισμού του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη .

Πρόκειται για τον 41χρονο που απεικονίζεται να βρίζει τον Γιάννη Μπουτάρη, κρατώντας μάλιστα στην αγκαλιά του την κόρη του.

Ο 41χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr. διαμένει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ωστόσο, καμία δίωξη ακόμα δεν έχει ασκηθεί σε εκείνους που έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία με ακάλυπτο το πρόσωπο της ανήλικης κόρης όπως και σε όσους τη διακίνησαν.

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Μπουτάρη

Περίπου 300 πολίτες έδωσαν το «παρών», στην πλατεία Λευκού Πύργου, την Τετάρτη, στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση έγινε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι πολύ απλό το κάλεσμα, είναι αυθόρμητο, είναι των ενεργών πολιτών, των κατοίκων της Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο Μελέτης Κεχαϊδης, ένας από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.

«Συμπαραστεκόμαστε στον Γιάννη Μπουτάρη, γιατί και σαν θεσμός και σαν άνθρωπος και σαν ενεργός πολίτης, δεν μπορούμε να του συμπεριφερόμαστε έτσι. Είναι τόσο ξεκάθαρα και απλά» υπογράμμισε ο κ. Κεχαϊδης.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Λεκάκης, Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου, Τουριστικής Ανάπτυξης Σπύρος Πέγκας, Οικονομικών Άννα Αγγελίδου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη κ.ά.

Tη συγκέντρωση κάλυψε δημοσιογραφικά το τουρκικό Dogan News Agency, για να ενημερώσει την τουρκική κοινή γνώμη.

Σχετικά άρθρα