Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Τοπικές βροχές και σκόνη την Παρασκευή

Καιρός: Τοπικές βροχές και σκόνη την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Με αραιές νεφώσεις και σκόνη κυρίως στα νότια, θα κυλήσει ο καιρός την Παρασκευή. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές και τοπικά ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο ως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 9 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με πιθανή βροχή και το θερμόμετρο από 17 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σκόνη, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, αφρικανική σκόνη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και ο υδράργυρος από 11 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με συννεφιά κατά περιόδους και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιές νεφώσεις με σκόνη, βαθμιαία άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, συννεφιά κατά διαστήματα με πιθανή βροχή, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και σκόνη. Ο υδράργυρος από 14 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά κατά περιόδους με τοπικές βροχές, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα