Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άστατος ο καιρός την Παρασκευή – Που θα βρέξει και θα “ρίξει” χαλάζι

Άστατος ο καιρός την Παρασκευή – Που θα βρέξει και θα “ρίξει” χαλάζι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Χαλάζι,

Άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, όπου τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, άστατος καιρός με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 15 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 8 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και σταδιακά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες πιθανώς έντονες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 11 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα