Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις φυλακές Αδριανούπολης οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών τη Μ. Παρασκευή

Στις φυλακές Αδριανούπολης οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών τη Μ. Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Ελληνικός Στρατός, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Για 37η ημέρα παραμένουν στις φυλακές Αδριανούπολης οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.

Το μεσημέρι ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα συναντήσουν ξανά τους γονείς τους λίγο πριν το Πάσχα, το οποίο θα περάσουν στο κελί τους, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά τους ελπίζουν, λόγω της ημέρας, να μην υπάρχει μεταξύ τους το διαχωριστικό τζάμι που υπήρχε τις προηγούμενες φορές, κάτι το οποίο θεωρείται πολύ πιθανό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει η δυνατότητα για συνάντηση δια ζώσης, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Οι γονείς των Μητρετώδη και Κούκλατζη αναμένεται να φτάσουν στις φυλακές περίπου στις 13.00, ενώ νωρίτερα θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα