Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Που θα βρέξει την Κυριακή

Που θα βρέξει την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Την Κυριακή, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με νεφώσεις κατά περιόδους και σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με πιθανή βροχή και το θερμόμετρο από 7 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και ο υδράργυρος από 5 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων και το βράδυ δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 22 και στη βόρεια Κρήτη 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα, άνεμοι νοτίων και τη νύχτα δυτικών διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα