Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γενικά καλός ο καιρός την Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας

Γενικά καλός ο καιρός την Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι καλός σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο στα νοτιοανατολικά το πρωί θα σημειώνονται σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, ενώ βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. H θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 6 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 2 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές το πρωί και βελτίωση στη συνέχεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές κυρίως στα νότια με βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 5 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα