Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στο Βόλο: 22χρονη «βούτηξε» με το κεφάλι στο κενό από τον 3ο όροφο

Σοκ στο Βόλο: 22χρονη «βούτηξε» με το κεφάλι στο κενό από τον 3ο όροφο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βόλος,

Τραγωδία στον Βόλο αφού μια 22χρονη κοπέλα «βούτηξε» το απόγευμα της Τετάρτης με το κεφάλι στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι η νεαρή, άγνωστο για ποιο λόγο, ανέβηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού, διαμερίσματος του τρίτου ορόφου και έκανε “βουτιά” θανάτου, πέφτοντας με το κεφάλι!

Μάλιστα την πτώση δεν σταμάτησαν ούτε οι τέντες άλλων διαμερισμάτων, ούτε και δένδρο, με αποτέλεσμα να καταλήξει με το κεφάλι στο οδόστρωμα της οδού Μεταμορφώσεως, εικόνα που ήταν πολύ σκληρή για όσους την αντίκρισαν, ενώ έφερε τραύματα από την πτώση και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Σοκαρισμένοι ήταν γονείς και παιδιά που την ώρα της πτώσης βρίσκονταν στο κοντινό φροντιστήριο ξένων γλωσσών που βρίσκεται επί της οδού Μεταμορφώσεως. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν την πτώση με τους γονείς να προσπαθούν να τα καθησυχάσουν ότι η κοπέλα είναι καλά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη νεαρή διέμενε με τη μητέρα της στο διαμέρισμα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία που διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σχετικά άρθρα