Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά λίγο πριν την ομιλία Τσακαλώτου

Επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά λίγο πριν την ομιλία Τσακαλώτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ολυμπιακός, Πειραιάς, Ποδόσφαιρο, ΣΥΡΙΖΑ, Χούλιγκαν,

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον Πειραιά μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων των ΜΑΤ, στο περιθώριο εκδήλωσης με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ολυμπιακού με κράνη και κουκούλες, επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο όπου μιλάει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν με πέτρες, τούβλα, μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκαν στην περιοχή, προκαλώντας ζημιές σε όχημα της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», καταδικάζουν την χρήση χημικών σε κεντρικό σημείο του Πειραιά από την αστυνομία, η οποία «επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ειρηνικά κοντά στο σημείο της ομιλίας του Υπουργού».

Σχετικά άρθρα