Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τρίτη – Ποιους θα “πνίξει” η σκόνη

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τρίτη – Ποιους θα “πνίξει” η σκόνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Με σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι άστατος με λίγες βροχές. Παράλληλα, η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στην κεντρική και νότια χώρα σταδιακά θα υποχωρήσει.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, άστατος καιρός με σποραδικές βροχές κατά περιόδους. Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και το θερμόμετρο από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σταδιακή υποχώρηση της σκόνης. Ο υδράργυρος από 6 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικά αυξημένη συννεφιά, σταδιακή υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες βροχές με βελτίωση από το μεσημέρι και σκόνη. Άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με σποραδικές βροχές, υποχώρηση της σκόνης και ο υδράργυρος από 5 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένη συννεφιά, μείωση των ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα