Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι φαντάροι που έριξαν τον σκύλο από τον γκρεμό ζητούν συγγνώμη – Η δήλωσή τους

Οι φαντάροι που έριξαν τον σκύλο από τον γκρεμό ζητούν συγγνώμη – Η δήλωσή τους

Οι δράστες της αποτρόπαιας ενέργειας από το στρατόπεδο στην Κόνιτσα, ταυτοποιήθηκαν και μάλιστα ζήτησαν δημόσια συγγνώμη με κοινή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας

Γεώργιος Χαρίτος».

Η δήλωσή τους δημοσιεύθηκε στο thespro.gr.

Στο στρατοδικείο οι τρεις φαντάροι

Σε βάρος των δραστών κατέθεσαν στρατιώτες που υπηρετούσαν στην ίδια μονάδα με τους τρεις που κακοποίησαν τον σκύλο.

Από την πλευρά της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποστείλει στην αρμόδια στρατιωτική ανακριτική Αρχή το υλικό που συγκέντρωσε και το οποίο θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των τριών πρώην φαντάρων.

Καλά στην υγεία του το σκυλάκι

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και ζει. Σε επίσημη ενημέρωση από τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναφέρεται πως ο σκύλος ζει και θα βρεθεί υπό τη φροντίδα εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.

«Ένας παππούς το ταΐζει στο χωριό Πληκάτι, και καμιά φορά πάει και στο στρατόπεδο, αλλά ο παππούς είναι ο μόνος που το πλησιάζει. Κανείς άλλος», αναφέρει ο Σύλλογος.

Μάλιστα, αύριο Τρίτη αναμένεται στο σημείο να μεταβούν μέλη του Φιλοζωϊκού σωματείου Κόνιτσας.

Σχετικά άρθρα