Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουτάρης: Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 οι πρώτες αποτεφρώσεις νεκρών

Μπουτάρης: Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 οι πρώτες αποτεφρώσεις νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποτέφρωση, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Αισιόδοξος ότι οι πρώτες αποτεφρώσεις θα γίνουν μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2019 εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καθώς όπως είπε σε δημοσιογράφους, οι διαδικασίες για την κατασκευή και τη και λειτουργία του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών προχωρά κανονικά.

«Η διαδικασία έχει προχωρήσει αρκετά. Απομένει να γίνει το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο, το οποίο εκτιμούμε ότι έως το τέλος του καλοκαιριού θα έχει περάσει απ’ όλες τις διαδικασίες, που είναι άπειρες», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται ο φάκελος με το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο που θα κατατεθεί για έγκριση στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, στα όρια του οποίου βρίσκονται τα Κοιμητήρια. Στη συνέχεια, θα κατατεθεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος το Τοπικό Ρυμοτομικό, άλλα και οι άδειες οικοδόμησης.

«Μετά θα βγει το ΦΕΚ. Ελπίζω ότι θα έχουμε το τελικό χαρτί μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Παράλληλα, γίνεται και η μελέτη για το κτιριακό και τις εγκαταστάσεις του αποτεφρωτηρίου. Πιστεύω ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχουμε τις πρώτες αποτεφρώσεις», επισήμανε.

Σχετικά άρθρα