Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ορεστιάδα: Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία

Ορεστιάδα: Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δημήτρης Κουκλατζής, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Ορεστιάδα, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Σε διαμαρτυρία προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής κάτοικοι της Ορεστιάδας σε ένδειξη συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, στον 25χρονο υπολοχαγό Μηχανικού, Άγγελο Μητρετώδη και τον 29χρονο λοχία Μηχανικού, Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι» και συνελήφθησαν από τους Τούρκους την 1η Μαρτίου στον Έβρο.

Δεκάδες ποδηλάτες του ποδηλατικού συλλόγου «Ρήσος» Ορεστιάδας, συμμετείχαν σε ποδηλατοπορεία προς το τελωνείο Καστανεών, όπου βρίσκονταν από νωρίς το πρωί αστυνομικές δυνάμεις.

Στην πορεία πήραν μέρος άνθρωποι όλων των ηλικιών, ενώ παρά τους αρχικούς φόβους της Αστυνομίας, δεν παρεισέφρησαν ακραία στοιχεία.

Την ποδηλατοπορεία ακολουθούσαν οχήματα της Αστυνομίας, ενώ από την αρχή οι διοργανωτές είχαν επισημάνει πως πρόκειται για μια «ειρηνική πορεία» που στόχο έχει να εκφράσει την συμπαράσταση των κατοίκων στους δυο συλληφθέντες στρατιωτικούς.

Σχετικά άρθρα