Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το “σκηνικό πολέμου” στην εθνική – Νεκρός ο οδηγός που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (φωτο+βίντεο)

Δείτε το “σκηνικό πολέμου” στην εθνική – Νεκρός ο οδηγός που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Εθνική Οδός, Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, Τροχαίο,

Τραγική κατάληξη είχε η κινηματογραφική καταδίωξη που έλαβε χώρα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, με τον οδηγό εμβόλισε περιπολικά της αστυνομίας, να χάνει τελικά τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, για περισσότερο από μία ώρα τα περιπολικά προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό, ο οποίος κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Είναι θαύμα που δεν έγινε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούνταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούνταν ανάποδα έχασε τη ζωή του.

Σχετικά άρθρα