Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν τις συλλογικότητες: Εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα

Οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν τις συλλογικότητες: Εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας, Συμβολαιογράφοι,

Ανακοίνωση – «καταπέλτη» κατά των συλλογικοτήτων που εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς εξέδωσαν οι συμβολαιογράφοι, μετά την εισβολή διαδηλωτών σε γραφείο της οδού Καποδιστρίου, αλλά και τις ανακοινώσεις τους περί πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας 65 τ.μ.

Όπως ανακοίνωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος, είχε γνωστοποιηθεί πως δεν θα υπάρξουν πλειστηριασμοί σήμερα Τετάρτη (14.02.2018). Καταγγέλλουν δε τις «δήθεν συλλογικότητες» για παραπληροφόρηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο».

Όπως επισημαίνουν οι συμβολαιογράφοι, οι συλλογικότητες, επιδιώκουν διαρρέοντας ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις εξυπηρετώντας είτε ιδιοτελή συμφέροντα είτε να παρουσιαστούν ως αυτόκλητοι προστάτες των πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου αν και παρακολουθεί με την απαιτούμενη ψυχραιμία τις βιαιότητες, στις οποίες προβαίνουν οι δήθεν συλλογικότητες, ωστόσο δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός στην ψευδή πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

»Ο πλειστηριασμός υποτιθέμενης πρώτης κατοικίας, στον οποίο αναφέρονται καταγγελτικά οι δήθεν συλλογικότητες ότι θα διενεργούνταν σήμερα είχε γνωστοποιηθεί προς όλους ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

»Φαίνεται λοιπόν ότι έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο: δεν δημιουργούν μόνο κοινωνική ένταση μέσω βίαιων επεισοδίων, αλλά επιδιώκουν διαρρέοντας ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις εξυπηρετώντας
προφανώς είτε ιδιοτελή συμφέροντα είτε να παρουσιαστούν ως αυτόκλητοι προστάτες των πολιτών.

»Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος παραμένει στη διάθεση και προς ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με τα πραγματικά στοιχεία των προγραμματισμένων πλειστηριασμών ως θεματοφύλακας του νόμου και της αλήθειας».

Σχετικά άρθρα