Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για την άτυχη 44χρονη μητέρα Ειρήνη Λαγούδη

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για την άτυχη 44χρονη μητέρα Ειρήνη Λαγούδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Ιατροδικαστής,

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την Ειρήνη Λαγούδη βγήκαν. Στο αίμα της 44χρονης μητέρας εντοπίστηκαν ουσίες (ανθρακυλαιμοσφαιρίνη) που δικαιολογούνται από την εισπνοή του καπνού από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο καμμένο της αυτοκίνητο, αλλά και αυξημένη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, στο αίμα της άτυχης μητέρας έχει βρεθεί πάνω από 60% ανθρακυλαιμοσφαιρίνη, αλκοόλ 0,40 mg αλλά και μια τρίτη ουσία, που όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι είναι ακριβώς. Ίσως να είναι κάποιο ηρεμιστικό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν ούτε αυτοχειρία, ούτε δολοφονία. Δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε προφανώς από δηλητηρίαση του μονοξειδίου του άνθρακα και το άλλο μεγάλο ζήτημα είναι ποια είναι η τρίτη ουσία που βρέθηκε στο σώμα της και δεν μας έχουν πει πώς λέγεται» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής. «Τώρα είμαστε εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων», συνέχισε.

Εν τω μεταξύ προ ημερών νέα ερωτήματα είχαν προκύψει από την αποκάλυψη του αδερφού της άτυχης 44χρονης ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα, τα οποία, ενδέχεται να έχουν παρενέργειες, όπως τάσεις αυτοκτονίας.

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Τατιάνα live» ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ της Ειρήνης.

Πάντως, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επεσήμανε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της, αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.

Σχετικά άρθρα