Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διασωληνωμένο το 15 μηνών παιδί που βρέθηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)

Διασωληνωμένο το 15 μηνών παιδί που βρέθηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βρέφος, Νοσοκομεία, Παιδιά, Πλατεία Αττικής, Πυρκαγιά, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται το παιδί 15 μηνών που εντοπίστηκε μόνο του μέσα σε διαμέρισμα που καιγόταν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πλατεία Αττικής από τους πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες επιχειρούσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία επί της οδού Αριστομένους στην πλατεία Αττικής, όταν μπήκαν στο χώρο και εντόπισαν μόνο του το μωρό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η μικρής έκτασης πυρκαγιάς, που ξέσπασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 3, από τους 18 πυροσβέστες που επιχείρησαν με έξι οχήματα.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Μανώλης Παπασάββας, το βρέφος είναι διασωληνωμένο και δέχεται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κύριο πρόβλημα με την υγεία του είναι ότι εισέπνευσε καπνό, ενώ τα εγκαύματα που φέρει είναι μικρά (πρώτου βαθμού).

Ερωτηθείς εάν το παιδί συνοδευόταν στο νοσοκομείο από τους γονείς του, ο κ. Παπασάββας απάντησε ότι «είναι μαζί με τη μητέρα του».

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, ο ίδιος πήγε στο σημείο και είδε την πόρτα ανοιχτή.

Όπως είπε «Η μητέρα δεν ήταν πουθενά. Όταν έβγαλε το παιδάκι ο πυροσβέστης ανέβηκε η θεία του πανικόβλητη. Δεν εμφανίστηκε ποτέ η μητέρα. Το παιδί ανέπνεε δύσκολα, ήταν μαύρο από τον καπνό».

Δείτε το βίντεο από το Newsbeast:

Σχετικά άρθρα