Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Μέχρι τους -5 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία – Που θα χιονίσει

Καιρός: Μέχρι τους -5 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία – Που θα χιονίσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Χιόνια,

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα σημειωθούν την Τετάρτη στα ανατολικά και νότια, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ανατολικές ηπειρωτικές ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα την Τετάρτη, ενώ παγετός θα κάνει την εμφάνισή του στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στην κεντρική Μακεδονία και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά με βελτίωση το απόγευμα. Παγετός τη νύχτα και το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά, κρύο και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, παροδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ανατολικά ημιορεινά με σταδιακή βελτίωση. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 12 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα νότια και πιθανή βροχή, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ στα νότια και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 9 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές και χιόνι στα βόρεια ορεινά με βελτίωση το βράδυ, βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα