Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργία της Κυριακής, Εκπτώσεις, Εμπορικά Καταστήματα, Χειμερινές Εκπτώσεις,

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου, που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου.

To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 8:00 το βράδυ.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει για σήμερα πανελλαδική απεργία, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες.

“Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη. Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Σχετικά άρθρα