Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά την Πέμπτη

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Χιόνια,

Με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και χιόνι κυρίως στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, με βελτίωση από το απόγευμα, βαθμιαία βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες ως το απόγευμα και ο υδράργυρος από 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι νοτίων και σταδιακά βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα