Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεσπά ο πατέρας που έχασε το παιδί του στο πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης (βίντεο)

Ξεσπά ο πατέρας που έχασε το παιδί του στο πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηράκλειο, Κρήτη, Τροχαίο,

Απέραντος θρήνος στην οικογένεια του 21 ετών Χρήστου, που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του και την μητέρα της, στο τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη.

Ο πατέρας του Χρήστου, μιλώντας στην εκπομπή Τατιάνα Live στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, μίλησε για τον άτυχο Χρήστο αλλά και για το σημείο της τραγωδία που θεωρείται “καρμανιόλα”:

«Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Έχουν γίνει 81 ατυχήματα τώρα και 5-6 χρόνια. Ο δρόμος είναι μεγάλος θέλει ένα διάζωμα απλώς στη μέση, δεν θέλει τίποτα και δεν το κάνει κανένας».

Όσον αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος ο πατέρας του Χρήστου εκτίμησε πως το άλλο αυτοκίνητο, που συγκρούστηκε με το όχημα της οικογένειας, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

«Ο Χρήστος είχε κάνει αυτή τη διαδρομή πάρα πολλές φορές. Ήταν μέσα όλη η οικογένεια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός ήταν αδύνατον να έτρεχε το παιδί. Δηλαδή με τίποτα!

Το αυτοκίνητο ήταν μικρό, ήταν 1.200 κυβικά… Αξιόπιστο αυτοκίνητο, είχε και πλαϊνούς αερόσακους και τα πάντα. Δηλαδή με τέτοιο χτύπημα δεν υπήρχε περίπτωση να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι αν δεν έτρεχε ο άλλος οδηγός πάρα πολύ, ό,τι και να κανε το παιδί. Δηλαδή και στο αντίθετο ρεύμα να μπήκε… η σύγκρουση ήταν τόσο φοβερη».

Σε μία μόνο στιγμή τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ: ο πατέρας της 20χρονης Μαρίας, Νίκος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, η μικρότερη αδερφή της 15 χρόνων που φέρει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα και το ζευγάρι το οποίο επέβαινε στο δεύτερο όχημα.

«Λόγια δεν έχω… Είχαν δύο χρόνια σχέση και ήρθαν οι γονείς της για να περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ. Ο Χρήστος ήταν ένα πολύ συνειδητό παιδί. Τέλειωναν φέτος τις σπουδές μαζί με την Μαιρούλα του. Κάνανε όνειρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός. Υπόδειγμα.

Δεν το λέω εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Είχαν πάρα πολλά όνειρα πάντως Ήταν πάρα πολύ συνεσταλμένος.Ήξερε τι ήθελε. Σπουδάζανε μαζί. Γνωρίστηκαν στο ΙΕΚ που πηγαίνανε. Μόλις ήρθανε, είχανε πάει βόλτα στα Χανιά δύο, τρεις μέρες και γυρίζανε όταν έγινε το συμβάν», είπε ο πατέρας του Χρήστου.

Δείτε το βίντεο:

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον πατέρα της Μαίρης – Δεν γνωρίζει την αλήθεια η 15χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 49χρονος, Νίκος Κ., πατέρας της 20χρονης Μαίρης, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση της υγείας του 49χρονου από την πρώτη στιγμή κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρει σοβαρότατα τραύματα στην περιοχή της κοιλιάς και τον αυχένα με τους γιατρούς να προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

Σχετικά άρθρα