Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aυτή είναι η μητέρα που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη της στην Κρήτη- Χαροπαλεύει ο πατέρας

Aυτή είναι η μητέρα που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη της στην Κρήτη-  Χαροπαλεύει ο πατέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Οδήγηση,

Αυτά είναι τα άλλα δύο πρόσωπα της τραγωδίας στην Κρήτη, που συγκλονίζει από το μεσημέρι της Τετάρτης όλη την Ελλάδα. Η Δέσποινα Παναγιωτάκη περίπου 40 ετών και ο Νίκος Κωστίδης ταξίδεψαν από την Τήλο στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της κόρης τους. Μαζί τους πήραν και την μικρότερη κόρη τους, 15 ετών.

Η μεγαλύτερη κόρη τους που θα παντρευόταν τον αγαπημένο της Χρήστο στην Κρήτη, είχε μετακομίσει εκεί. Την Τετάρτη, όταν έγινε η τραγωδία, οι οικογένειες των δύο παιδιών είχαν συναντηθεί και επέστρεφαν από μια εκδρομή στα Χανιά. Τότε χάθηκαν όλα μέσα σε μια στιγμή.

Το νεαρό ζευγάρι, έχασε ακαριαία τη ζωή του. Η μητέρα της κοπέλας που καθόταν στο πίσω κάθισμα, άφησε την τελευταία της πνοή, λίγα λεπτά αργότερα.

Ο σύζυγός της Νίκος Κωστίδης, μέχρι αυτή την ώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. Όσο για την μικρότερη κόρη του ζευγαριού που ήταν κι εκείνη στο αυτοκίνητο αλλά τραυματίστηκε λιγότερο, παρακολουθείται από ψυχολόγους για να μπορέσει να αντέξει το κακό που χτύπησε την οικογένεια.

Σχετικά άρθρα