Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό είναι το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη

Αυτό είναι το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηράκλειο, Κρήτη, Τροχαίο,

Σε τραγωδία κατέληξε το ταξίδι μιας οικογένειας από την Τήλο στην Κρήτη. Συνολικά τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15.00 στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πρόκειται για τον 23χρονο Χρήστο, την 22χρονη Μαίρη και τη 45χρονη μητέρα της κοπέλας. Ο πατέρα της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ όπου και χειρουργήθηκε, ενώ η 15χρονη αδελφή της νοσηλεύεται με σοβαρότατα κατάγματα.

Άλλα δύο άτομα, 51 και 47 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του Χρήστου, που λίγες ώρες πριν είχε υποδεχθεί την οικογένεια της αρραβωνιαστικάς του στο Ηράκλειο για να επισημοποιήσουν την ένωση των παιδιών!

Μάλιστα, η οικογένεια του γαμπρού είδε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν τα τρία θύματα της τραγωδίας, αλλά και τα δύο ακόμα άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr ο 23χρονος Χρήστος από την Χερσόνησο ήταν φοιτητής του ΤΕΙ Κρήτης και ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους, ενώ η 22χρονη Μαίρη είχε αποφασίσει να μείνει μόνιμα στο νησί, προκειμένου να ζήσει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η επίσημα ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ

“Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018 , στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες , εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών”.

Σχετικά άρθρα