Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Που θα βρέξει τη Δευτέρα

Καιρός: Που θα βρέξει τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ηλιοφάνεια και τοπικές μόνο νεφώσεις. Στα δυτικά όμως θα σημειώνονται παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος, βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα