Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάκης Αρναούτογλου: Ετοιμαστείτε για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού

Σάκης Αρναούτογλου: Ετοιμαστείτε για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός, Καταιγίδα, Καταιγίδες, Σάκης Αρναούτογλου,

Για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ σημειώνεται ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει ήδη προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

Μάλιστα το δελτίο της ΕΜΥ έχει πορτοκαλί ένδειξη που σημαίνει: «Προετοιμαστείτε, πάρτε προφυλάξεις βάσει των τελευταίων δελτίων καιρού. Περιμένετε και προετοιμαστείτε γιατί αναμένονται κάποιες επιπτώσεις σε καθημερινές και υπαίθριες δραστηριότητες».

Ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για «πολύ σοβαρή η επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη 30/11 έως και την Κυριακή 3/12 στη δυτική και κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και στη γείτονα Αλβανία».

Όπως αναφέρει: «Οι συνεχόμενες και κατά διαστήματα έντονες βροχοπτώσεις – καταιγίδες που αναμένονται από την Πέμπτη και μέχρι και την Κυριακή στην δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα (κυρίως Ήπειρο αλλά και στα νησιά του Ιονίου, την ορεινή δυτική Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά, τη Δυτική -βορειοδυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στα δυτικά τμήματα της δυτικής Μακεδονίας) εκτός του ότι θα συνδυάζονται με κατά περιόδους πολύ ισχυρούς νοτιάδες 7-8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ, δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και προβλήματα (τοπικές πλημμύρες, υπερχείλιση χειμάρρων-ποταμών- κίνδυνος κατολισθήσεων).

Ανάλογη ίσως και πιο δύσκολη δεν αποκλείεται να είναι η κατάσταση και στη γείτονα Αλβανία».

Σχετικά άρθρα