Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν.Δ.: «Στον αέρα το χειμερινό εξάμηνο του ΤΕΙ Αθήνας»

Ν.Δ.: «Στον αέρα το χειμερινό εξάμηνο του ΤΕΙ Αθήνας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Γαβρόγλου, Νέα Δημοκρατία, Νίκη Κεραμέως, ΤΕΙ Αθήνας, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απηύθυνε ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τον ορατό πλέον κίνδυνο απώλειας εξαμηνιαίων μαθημάτων για τους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας, εξ αιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στην πρόσληψη έκτακτων συνεργατών.

Για το θέμα αυτό, η κυρία Κεραμέως έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Αθήνας και του Συλλόγου Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ διαπιστώθηκε μεγάλη καθυστέρηση στην πρόσληψη έκτακτων συνεργατών, η οποία έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία του ΤΕΙ Αθήνας και συνολική αναστάτωση στη λειτουργία του.

Επισημαίνεται από τους εκπαιδευτικούς ο ορατός πλέον κίνδυνος απώλειας εξαμηνιαίων μαθημάτων για τους φοιτητές, καθώς σήμερα έχουν παρέλθει σχεδόν επτά από τις δεκατέσσερις εβδομάδες του εξαμήνου και ακόμη η διδασκαλία μεγάλου μέρους μαθημάτων δεν έχει ξεκινήσει.

Καλούμε τον Υπουργό να μας ενημερώσει για την πρόθεση του Υπουργείου να καλύψει τις ανάγκες του ΤΕΙ Αθήνας σε εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και για τον τρόπο και το χρόνο τυχόν αναπλήρωσης των απολεσθεισών ωρών διδασκαλίας, προκειμένου να μη χαθούν μαθήματα από το ακαδημαϊκό εξάμηνο».

Σχετικά άρθρα