Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 1.000 αυτοψίες μηχανικών στη Μάνδρα – Τι γίνεται με τις χαμένες ταυτότητες

Πάνω από 1.000 αυτοψίες μηχανικών στη Μάνδρα – Τι γίνεται με τις χαμένες ταυτότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Ταυτότητα, Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς, Πολιτικός Μηχανικός, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Με αυξημένο προσωπικό λειτουργεί από σήμερα το Γραφείο Ταυτοτήτων του Τμήματος Ασφαλείας Μάνδρας Αττικής, προκειμένου να αποκτήσουν οι πολίτες ξανά τις ταυτότητες που έχασαν μετά τη φονική κακοκαιρία.

Το Γραφείο θα λειτουργεί από τις 7:30 έως τις 22:00 για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Εν τω μεταξύ η Μάνδρα προσπαθεί να αποκτήσει τους παλιούς της ρυθμούς, σε ένα λασπωμένο και κατεστραμμένο τοπίο και με τους κατοίκους να θρηνούν για τα 20 θύματα που έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες.

Χθες ανασύρθηκε η σορός ενός άνδρα στο χώρο αμαξοστασίου, η οποία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο για την ταυτοποίησή του ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 20.

Αυτοψίες από κλιμάκια μηχανικών

Οι αυτοψίες στο δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας και στη Νέα Πέραμο από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια (120 μηχανικοί) του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχουν φτάσει τις 1.154.

Στο δήμο Μάνδρας ελέγχθηκαν 925 σπίτια εκ των οποίων τα 733 έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης.

Συγκεκριμένα: 588 κατοικίες, 67 επαγγελματικοί χώροι, 5 δημόσια κτίρια και 73 αποθήκες – υπόγεια.

Στο δήμο Μεγαρέων και στη Νέα Πέραμο διεξήχθησαν 229 συνολικά αυτοψίες.

Τα 222 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 142 κατοικίες, 30 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 48 αποθήκες – υπόγεια.

Σχετικά άρθρα