Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τόσκας: Ετοιμάζεται σχεδιασμός για στέγαση και διατροφή πληγέντων

Τόσκας: Ετοιμάζεται σχεδιασμός για στέγαση και διατροφή πληγέντων

Με τον καιρό να είναι κακός και να επιδεινώνεται, άνθρωποι της Πυροσβεστικής και άλλων φορέων ελέγχουν εάν υπάρχουν άτομα που επέβαιναν σε οχήματα που παρασύρθηκαν από τα νερά στη δυτική Αττική, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας Στο Κόκκικο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, βρίσκονται στο χώρο που επλήγη από το πρωί, μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής και άλλα στελέχη του κρατικού μηχανισμού.

Όπως είπε ο Ν. Τόσκας, πρώτη μέριμνα είναι να εξασφαλιστεί η ζωή όλων όσων βρέθηκαν στο επίκεντρο της νεροποντής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η σύσκεψη όπου θα καθοριστούν μέτρα που αφορούν τη στέγαση, τη διατροφή και όλα τα άλλα.

Ανέφερε επίσης ότι οι ζημιές στο οδικό δίκτυο επικεντρώνονται σε τρία σημεία, από Μάνδρα για Βίλια, όπου έχουν παρασυθρεί επίσης φράχτες, τμήματα του δρόμου σε σημεία όπου υπήρχαν μπαζωμένα ρέματα κ.ά.

Υπάρχουν επίσης αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί από τα νερά και η Πυροσβεστική προσπαθεί να διακριβώσει εάν επέβαινε κάποιος σε αυτά.

Οι προσπάθειες αυτές γίνονται με κακές συνθήκες και ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Σχετικά άρθρα