Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρήνος στην κηδεία του Μ. Ζαφειρόπουλου – Κατέρρευσε η μητέρα του και μεταφέρθηκε στην Εντατική

Θρήνος στην κηδεία του Μ. Ζαφειρόπουλου – Κατέρρευσε η μητέρα του και μεταφέρθηκε στην Εντατική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Ζαφειρόπουλος,

Πλήθος κόσμου μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Ελληνικό για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικηγόρο.

Η οικογένειά του βρέθηκε από νωρίς στην εκκλησία, όπως και εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, καθώς και του πολιτικού και νομικού κόσμου.

Τραγική φιγούρα η 93χρονη μητέρα του αδικοχαμένου ποινικολόγου που υπέστη υποτασικό επεισόδιο στο τέλος της εξοδίου ακολουθίας που τελέστηκε στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό

Η Ίριδα Ζαφειροπούλου δεν άντεξε όταν άκουσε τον επικήδειο ενός εκ των ιερέων όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκε και η φράση «μάχαιραν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις» για τους δύο δολοφόνους του ποινικολόγου.

Μετά το υποτασικό επεισόδιο η 93χρονη μεταφέρθηκε έξω από τον ιερό ναό , όπου μαζεύτηκαν γύρω της όλα τα μέλη της οικογένειας Ζαφειρόπουλου. Ανάμεσά τους και ο γιος της και αδελφός του δολοφονημένου δικηγόρου ο οποίος της έλεγε «μάνα ηρέμησε σε παρακαλώ».

Τελικά η μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ” και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σχετικά άρθρα